Gastenboek
Het boek Vrijdag leest heel vlot. Ik denk dat het een groot publiek kan aanspreken. Als je er eenmaal mee begint,wil je ook weten hoe het afloopt.
Geplaatst op 2010-09-01 17:32:24 door: Marjon Janszen, Harderwijk
Geweldig, wat een boek!!! Het zit vol spanning en bevat steeds maar weer verrassende elementen waardoor je geprikkeld wordt om door te lezen. In het begin dacht ik dat het leesbaar was voor iedereen maar later kwam ik tot de conclusie dat het steeds maar ingewikkelder werd waardoor je toch echt goed moest nadenken. Verder is het boek van deze tijd met mobieltjes, computers, overspelige relaties e.d. Dat spreekt aan!! Zeer genoten van het lezen ga Vrijdag beslist aanbevelen bij anderen. Ik zie al uit naar het tweede boek!!!
Geplaatst op 2010-09-01 17:31:31 door: Hannie Kort, boekhandel Bruna Blerick
Al vanaf het eerste moment dat ik het boek Vrijdag begon te lezen, heeft het mijn aandacht kunnen vasthouden. Vrijdag is in mijn ogen een vernieuwend boek in z'n genre. Juist in literaire thrillers mis ik vaak de diepgang en de opbouw van het verhaal. In Vrijdag wordt het verhaal juist geleidelijk aan opgebouwd, waarbij pas op het eind wordt prijsgegeven wie de dader is van de moord. En alhoewel ik wel een vermoeden had, had ik déze ontknoping niet verwacht. Verder vond ik het boek bijzonder sympathiek geschreven. Met oog voor de karakters en menselijkheid van de verschillende hoofdpersonen en de liefde die door het boek heen de boventoon voert.
Geplaatst op 2010-09-01 17:31:06 door: Jola Leijnse
<< Eerste     < Vorige                 158   159   160   [ 161 ]