Gastenboek
Ook ik heb het boek in een ruk uitgelezen. Het is zeer spannend, de spanning wordt goed opgebouwd. Je blijft maar bedenken wie kan het nou gedaan hebben en eigenlijk neemt het een hele andere wending dan je verwacht. Ik vind het een echte aanrader en kijk uit naar Loes haar volgende boek naar wat ik begrepen heb in april uitkomt!
Geplaatst op 2010-09-01 17:34:06 door: Evelien
Ik heb via de uitgeverij het boek Vrijdag gekregen en het in 1 ruk uitgelezen. Het is heel prettig geschreven, je wilt maar door blijven lezen omdat je gepakt bent door het verhaal. Het is een verhaal dat iedereen kan overkomen en spreekt je dan ook erg aan. Goed is het dat de spanning blijft. Vaak is het zo dat in het midden van het boek er een paar hoofdstukken een beetje blijven "hangen" in het verhaal maar hier blijft het boeiend. Het is een echte aanrader en zeker waard om in het rijtje literaire schrijfsters als Saskia Noort en Esther Verhoeff genoemd te worden. Verheug me al op het volgende boek.
Geplaatst op 2010-09-01 17:33:46 door: Leonie Koeleman
Het boek 'VRIJDAG' Op zich ben ik geen fanatieke lezer, maar ik heb dit boek toen ik eraan begon in een adem uitgelezen: spannend, meeslepend. Kon er niet mee stoppen. Ik kon me erg identificeren met de in het boek beschreven situatie. Ben benieuwd naar de volgende boeken van Loes den Hollander.
Geplaatst op 2010-09-01 17:33:31 door: Adrie Buijze
Vrijdag is een heel spannende en pakkende literaire thriller die op een heel 'alledaagse' manier geschreven is. Daardoor is het heel makkelijk je in te leven in het leven van de hoofdpersoon en heb je ook meteen een band met haar. Een groot plezier zo'n boek te lezen! De spanning wordt goed opgebouwd en het verhaal blijft erg verrassend. Het is een boek waar je in verdwijnt omdat het verhaal superspannend is! Zoals bij alle echt goede boeken die je uit hebt was het weer een beetje afscheid nemen…
Geplaatst op 2010-09-01 17:33:19 door: Ellen Boshuizen
Het boek Vrijdag leest heel vlot. Ik denk dat het een groot publiek kan aanspreken. Als je er eenmaal mee begint,wil je ook weten hoe het afloopt.
Geplaatst op 2010-09-01 17:32:24 door: Marjon Janszen, Harderwijk
Geweldig, wat een boek!!! Het zit vol spanning en bevat steeds maar weer verrassende elementen waardoor je geprikkeld wordt om door te lezen. In het begin dacht ik dat het leesbaar was voor iedereen maar later kwam ik tot de conclusie dat het steeds maar ingewikkelder werd waardoor je toch echt goed moest nadenken. Verder is het boek van deze tijd met mobieltjes, computers, overspelige relaties e.d. Dat spreekt aan!! Zeer genoten van het lezen ga Vrijdag beslist aanbevelen bij anderen. Ik zie al uit naar het tweede boek!!!
Geplaatst op 2010-09-01 17:31:31 door: Hannie Kort, boekhandel Bruna Blerick
Al vanaf het eerste moment dat ik het boek Vrijdag begon te lezen, heeft het mijn aandacht kunnen vasthouden. Vrijdag is in mijn ogen een vernieuwend boek in z'n genre. Juist in literaire thrillers mis ik vaak de diepgang en de opbouw van het verhaal. In Vrijdag wordt het verhaal juist geleidelijk aan opgebouwd, waarbij pas op het eind wordt prijsgegeven wie de dader is van de moord. En alhoewel ik wel een vermoeden had, had ik déze ontknoping niet verwacht. Verder vond ik het boek bijzonder sympathiek geschreven. Met oog voor de karakters en menselijkheid van de verschillende hoofdpersonen en de liefde die door het boek heen de boventoon voert.
Geplaatst op 2010-09-01 17:31:06 door: Jola Leijnse
<< Eerste     < Vorige                 158   159   160   [ 161 ]