Gastenboek
Hallo Loes (ik mag toch wel Loes zeggen?) Op aanraden van mijn vrouw heb ik je boek ook gelezen en ik vond het een heel plezierige ervaring. Spannend zowiezo en ik vond de relatie tussen Sandra en haar moeder erg mooi beschreven. Het is geen boek voor machos (of testosteronknullen zoals jij ze noemt) maar als je (zoals ik, ahem) wat relaxter in je vel zit valt er veel te genieten. Mooi dat je nu al aan de tweede druk zit. Ik ga je tweede boek ook lezen (als mijn vrouw het uit heeft natuurlijk):-).
Geplaatst op 2010-09-01 17:35:20 door: Klaas-Jan Bakker
Wat een omhooggevallen boerenkinkel is die Gerbrand Bakker zeg. Ik heb zijn boek al maanden geleden gekocht en gebruik het nog steeds als slaapmiddel want er is niet doorheen te komen. Een halve pagina Boven is het stil en hup daar ga je. Hij zou een prijs moeten krijgen vanwege het bevorderen van de nachtrust maar dat is dan ook alles. Dat wauwelt maar door over helemaal niks ook in dat stukje over jouw boek. Wat een pretenties, wat een frustratie, wat een jaloezie. Ik vond het eerst erg leuk, twee schrijvers bij ons in de buurt maar de heer Bakker heeft zichzelf doeltreffend afgeserveerd met zijn zwatelromannetje en zijn zelfverheerlijkende weblogje. Sorry hoor Loes maar ik moest dit ff kwijt na zo genoten te hebben van jouw boek. Laat je niet kisten door zo'n poldergriezel.
Geplaatst op 2010-09-01 17:35:03 door: Sandra Swart
Halo Loes Ik heb je boek ook in een adem uitgelezen, door je verhaal met je presentatie kreeg ik er ook een andere kijk op. Ik vond dat erg leuk maar wel jammer dat ik het toen nog niet had gelezen. Dan had ik je vragen kunnen stellen, kijk uit naar je volgende boek. Joke Luyckx
Geplaatst op 2010-09-01 17:34:45 door: Joke Luyckx
Lieve Loes, Ik heb van je boek genoten. Ik lees al jaren vrijwel alles wat je schrijft en ik bewonder jouw vermogen om met weinig woorden veel te zeggen. Vaak is dat andersom zoals je weet. Uit jouw boek spreekt dezelfde liefde, compassie, wijsheid en humor die ik in je columns, artikelen en zomerpockets van de laatste jaren al zovaak ben tegengekomen. Het is niet alléén een spannend boek maar ook een beschrijving van mensen en hun relaties en vooral de ontwikkelingen daarin. Of men jouw boek nu een 'literaire thriller' noemt of een 'spannende roman' kan mij als lezer niet zoveel schelen als je maar blijft schrijven zoals je nu doet. In mijn omgeving beginnen ook hoe langer hoe meer mensen jouw unieke schrijftalent te (h)erkennen. Dus, ga door. Ik volg je op de voet en ben ontzettend benieuwd naar je tweede. Liefs, Josephine
Geplaatst op 2010-09-01 17:34:23 door: Josephine van Gelderen
Ook ik heb het boek in een ruk uitgelezen. Het is zeer spannend, de spanning wordt goed opgebouwd. Je blijft maar bedenken wie kan het nou gedaan hebben en eigenlijk neemt het een hele andere wending dan je verwacht. Ik vind het een echte aanrader en kijk uit naar Loes haar volgende boek naar wat ik begrepen heb in april uitkomt!
Geplaatst op 2010-09-01 17:34:06 door: Evelien
Ik heb via de uitgeverij het boek Vrijdag gekregen en het in 1 ruk uitgelezen. Het is heel prettig geschreven, je wilt maar door blijven lezen omdat je gepakt bent door het verhaal. Het is een verhaal dat iedereen kan overkomen en spreekt je dan ook erg aan. Goed is het dat de spanning blijft. Vaak is het zo dat in het midden van het boek er een paar hoofdstukken een beetje blijven "hangen" in het verhaal maar hier blijft het boeiend. Het is een echte aanrader en zeker waard om in het rijtje literaire schrijfsters als Saskia Noort en Esther Verhoeff genoemd te worden. Verheug me al op het volgende boek.
Geplaatst op 2010-09-01 17:33:46 door: Leonie Koeleman
Het boek 'VRIJDAG' Op zich ben ik geen fanatieke lezer, maar ik heb dit boek toen ik eraan begon in een adem uitgelezen: spannend, meeslepend. Kon er niet mee stoppen. Ik kon me erg identificeren met de in het boek beschreven situatie. Ben benieuwd naar de volgende boeken van Loes den Hollander.
Geplaatst op 2010-09-01 17:33:31 door: Adrie Buijze
Vrijdag is een heel spannende en pakkende literaire thriller die op een heel 'alledaagse' manier geschreven is. Daardoor is het heel makkelijk je in te leven in het leven van de hoofdpersoon en heb je ook meteen een band met haar. Een groot plezier zo'n boek te lezen! De spanning wordt goed opgebouwd en het verhaal blijft erg verrassend. Het is een boek waar je in verdwijnt omdat het verhaal superspannend is! Zoals bij alle echt goede boeken die je uit hebt was het weer een beetje afscheid nemen…
Geplaatst op 2010-09-01 17:33:19 door: Ellen Boshuizen
Het boek Vrijdag leest heel vlot. Ik denk dat het een groot publiek kan aanspreken. Als je er eenmaal mee begint,wil je ook weten hoe het afloopt.
Geplaatst op 2010-09-01 17:32:24 door: Marjon Janszen, Harderwijk
Geweldig, wat een boek!!! Het zit vol spanning en bevat steeds maar weer verrassende elementen waardoor je geprikkeld wordt om door te lezen. In het begin dacht ik dat het leesbaar was voor iedereen maar later kwam ik tot de conclusie dat het steeds maar ingewikkelder werd waardoor je toch echt goed moest nadenken. Verder is het boek van deze tijd met mobieltjes, computers, overspelige relaties e.d. Dat spreekt aan!! Zeer genoten van het lezen ga Vrijdag beslist aanbevelen bij anderen. Ik zie al uit naar het tweede boek!!!
Geplaatst op 2010-09-01 17:31:31 door: Hannie Kort, boekhandel Bruna Blerick
<< Eerste     < Vorige                 158   159   160   [ 161 ]   162                 Volgende >     Laatste >>